Abdul Azis Muslim, Anis F.Fuadah, Benni Setiawan, M. Hafidz Ghazali, Nikmatullah. (2018). Menjaga Benteng Kebinekaan Di Sekolah (-/1). Jakarta Selatan: MAARIF Institute For Culture and Humanity.

Abdul Azis Muslim, Anis F.Fuadah, Benni Setiawan, M. Hafidz Ghazali, Nikmatullah. Menjaga Benteng Kebinekaan Di Sekolah. -/1 Jakarta Selatan: MAARIF Institute For Culture and Humanity, 2018. Text.

Abdul Azis Muslim, Anis F.Fuadah, Benni Setiawan, M. Hafidz Ghazali, Nikmatullah. Menjaga Benteng Kebinekaan Di Sekolah. -/1 Jakarta Selatan: MAARIF Institute For Culture and Humanity, 2018. Print.